Ακύρωση / Αλλαγή κράτησης |

 
 
Επιλέξτε γλώσσα:
 
Φωτογραφίες | Επικοινωνία
 

Κρήτη - Χανιά

Ο καλύτερος τρόπος για να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στην Κρήτη είναι να οδηγήσετε και να εξερευνήσετε το νησί. Παρακάτω είναι κάποιες προτάσεις για ταξίδι, οι οποίες συνδυάζουν διάφορες τοποθεσίες οι οποίες θα γεμίσουν την ημέρα σας και θα την κάνουν πιο ευχάριστη.

  • Παραλία Φαλάσαρνα - παραλία Ελαφονησίου - Μονή Χρυσοσκαλίτισσας Δύο από τις καλύτερες παραλίες που αξίζει να επισκεφθείτε, κατά την διαμονή σας στα Χανιά, είναι τα Φαλάσαρνα και το Ελαφονήσι. Στην διαδρομή προς το Ελαφονήσι μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το μοναστήρι της Χρυσοσκαλίτισσας. Πρόκειται για μια ημερήσια εκδρομή με περίπου 2 ώρες με αυτοκίνητο η κάθε διαδρομή.
  • Λιμνοθάλασσα του Μπάλου και το νησάκι της Γραμβούσας. Πάρτε το πλοίο από το λιμάνι της Κισσάμου και περάστε μια μέρα κάνοντας ηλιοθεραπεία και κολυμπώντας στη λιμνοθάλασσα του Μπάλου και στο νησάκι της Γραμβούσας. Ο συνολικός χρόνος στο πλοίο είναι 55 λεπτά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε: http://www.gramvousa.com
  • Χώρα Σφακίων - Φραγκοκάστελλο - Πλακιάς - Μύρθιος - Ρέθυμνο. Οδηγήστε μέχρι τη Χώρα Σφακίων και πάρτε είτε το πλοίο για το Λουτρό και την Αγία Ρουμέλη (δείτε τα δρομολόγια των πλοίων εδώ ) ή συνεχίστε από τη Χώρα Σφακίων για ακόμη 12 χιλιόμετρα για το Φραγκοκάστελλο (δείτε το κάστρο στην παραλία) και το μεγάλο παραθαλάσσιο χωριό του Πλακιά. Από εκεί οδηγήστε μέχρι το χωριό Μύρθιος (για ένα παραδοσιακό Κρητικό γεύμα σε κάποια από τις ταβέρνες με πανοραμική θέα στη θάλασσα) και μετά μέχρι το Ρέθυμνο. Από εκεί μπορείτε εύκολα να φτάσετε στην Νέα Εθνική Οδό προς Κίσσαμο (με κατεύθυνση δυτικά προς «Χανιά»), ώστε να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο.
  • Εξερεύνηση Ακρωτηρίου: Μονή Αγίας Τριάδας - Μονή Γουβερνέτου – Τάφοι των Βενιζέλων (ιστορικό μνημείο) Από τη Σούδα (το λιμάνι των Χανίων) κατευθυνθείτε προς το αεροδρόμιο. Επισκεφτείτε το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια τη Μονή Γουβερνέτου. Στην επιστροφή σας προς τα Χανιά κάντε μία στάση στους Τάφους των Βενιζέλων - ένα ιστορικό μνημείο με καταπληκτική θέα όλης της πόλης των Χανίων. Επίσης, εκεί θα έχετε την επιλογή 3 καφετεριών  για να απολαύσετε τον καφέ και το γλυκό σας.
 
 
Επισκεφθείτε τα άλλα πολυτελή ξενοδοχεία μας