Ακύρωση / Αλλαγή κράτησης |

 
 
Επιλέξτε γλώσσα:
 
Φωτογραφίες | Επικοινωνία
 

Eυεξία

Το Γυμναστήριο στο Santa Marina Beach Hotel είναι μια μικρή εσωτερική εγκατάσταση με βασικό εξοπλισμό γυμναστικής, όπως διάδρομο, ποδήλατο γυμναστικής, βάρη, stepper και άλλα. Είναι ανοιχτό όλη την ημέρα και είναι δωρεάν.

Χαλαρώστε και αφήστε το σώμα σας να ηρεμήσει στο τζακούζι. Είναι με επιπλέον χρέωση και μόνο κατόπιν συνεννόησης (η υποδοχή θα σας βοηθήσει).

Ορισμένες υπηρεσίες μασάζ και θεραπείες προσώπου είναι επίσης διαθέσιμες μετά από συνεννόηση με την υποδοχή. Αυτά λαμβάνουν χώρα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο που έχει δημιουργηθεί στην παραλία. Η πόρτα μπορεί να παραμείνει ανοικτή για να απολαύσετε τη θέα προς τη θάλασσα ή κλειστή για την πλήρη προστασία της ιδιωτικής σας στιγμής.

Για πιο εξειδικευμένες θεραπείες, όπως μασάζ προσώπου, μανικιούρ, πεντικιούρ, κομμωτήριο, τένις και πολλά άλλα, μην διστάσετε να μιλήσετε με την υποδοχή. Ειδικές ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν για να λάβετε τη θεραπεία της επιλογής σας (έστω και μια βουτιά στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα) στο Cavo Spada Luxury Resort & Spa το κοντινό θυγατρικό ξενοδοχείο μας. Λάβετε υπόψη - οι επισκέπτες του Grand Bay Beach Resort θα λάβουν μια ειδική έκπτωση για αυτές τις αγωγές.

Κάντε κλικ εδώ για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις εγκαταστάσεις σπα και περιποιήσεις στο Cavo Spada Luxury Resort & Spa
 

 
 
Επισκεφθείτε τα άλλα πολυτελή ξενοδοχεία μας