Ακύρωση / Αλλαγή κράτησης |

 
 
Επιλέξτε γλώσσα:
 
Φωτογραφίες | Επικοινωνία
 

Εισαγωγή - Περιγραφή

Ποδηλασία – Ένας περιπετειώδης τρόπος εξερεύνησης της περιοχής των Χανίων.

Η Κρήτη και ειδικότερα η περιοχή των Χανίων προσφέρει πολλά μέρη σπάνιας φυσικής ομορφιάς και ενδιαφέροντος. Ο συνδυασμός του ήλιου, της θάλασσας, τα βουνά, τα ποτάμια, φαράγγια, τα στενά μονοπάτια και τα πολλά μικρά γραφικά χωριά της Κρήτης συντελούν στην δημιουργία ενός ανεξερεύνητου αθλητικού παράδεισου στο νοτιότερο σημείο της Ευρώπης οποίο περιμένει να τον ανακαλύψετε. Εάν είστε λάτρεις της περιπέτειας και των υπαίθριων δραστηριοτήτων σας προσφέρουμε την δυνατότητα να απολαύσετε μέρη σπάνιας και άγριας φυσικής ομορφιά στην περιοχή των Χανιών μέσω των ειδικά σχεδιασμένων πακέτων ποδηλασίας.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή των Χανίων, είναι ιδανικές για δραστηριότητες όπως η ποδηλασία και η πεζοπορία, αφού κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 25 έως 33 βαθμούς κελσίου. Η θερμότητα καλύπτεται από ένα δροσερό ελαφρύ βόρειο άνεμο, τα Μελτέμια. Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και της άνοιξης οι θερμοκρασίες είναι περισσότερο από ιδανικές για υπαίθριες δραστηριότητες. Τους χειμερινούς μήνες οι ηλιόλουστες μέρες είναι πολλές, οι βροχές περιορισμένες με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 15 και 23 βαθμών κελσίου.

Ο όμιλος ξενοδοχείων Giannoulis Hotels & Resorts σε συνεργασία με την εταιρεία 'Sports Tours Hellas' δημιούργησαν δύο (2) ποδηλατικούς σταθμούς, οι οποίοι εδρεύουν εντός των ξενοδοχείων. Ο πρώτος στο ξενοδοχείο Cavo Spada Luxury Resort & Spa και ο δεύτερος στο ξενοδοχείο Santa Marina Beach Hotel, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες των ξενοδοχείων του ομίλου να απολαύσουν την άγρια κρητική ομορφιά με ποδήλατο.

Η εταιρεία 'Sports Tours Hellas' δημιουργήθηκε από πρώην επαγγελματίες ποδηλάτες και προπονητές ποδηλασίας, ενώ στελεχώνεται από προσωπικό το οποί λατρεύει τις υπαίθριες δραστηριότητες και ιδιαίτερα την ποδηλασία. Η 30ετή εμπειρία στην Διεθνή ποδηλατική σκηνή δίνει την δυνατότητα για παρεχόμενες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με σεβασμό στο περιβάλλον.

Στα ημερήσια προγράμματα ποδηλασίας οι συνδυάζεται ποδηλασία δίπλα στη θάλασσα μαζί με ποδηλασία ανάμεσα σε βουνά. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πρόγραμμα συνδυασμένο με ποδηλασία και πεζοπορία σε υπέροχες περιοχές όπως το φαράγγι στο χωριό Μεσαύλια. Όλες οι προσφερόμενες διαδρομές είναι διαφορετικές με σκοπό να καλύψουν κάθε γούστο και επιθυμία.

Κάντε κράτηση τώρα και επωφεληθείτε της ευκαιρίας να ανακαλύψετε έναν νέο ποδηλατικό προορισμό – τα Χανιά

 
 
Επισκεφθείτε τα άλλα πολυτελή ξενοδοχεία μας