Ακύρωση / Αλλαγή κράτησης |

 
 
Επιλέξτε γλώσσα:
 
Φωτογραφίες | Επικοινωνία
 

Ημερήσιο Πρόγραμμα - Πακέτα

 

Πρόγραμμα ποδηλασίας και πεζοπορίας

Ο Όμιλος ξενοδοχείων Giannoulis Hotels & Resorts μέσω της συνεργασίας με την εταιρεία Sports Tours Hellas προσφέρουν ένα ευρύ πρόγραμμα ημερήσιων δραστηριοτήτων ποδηλασίας και πεζοπορίας για αρχάριους και προχωρημένους.

 

Συγκεκριμένα:

Δευτέρα: Ποδηλασία και Πεζοπορία  

Διαδρομή διάρκειας μιας (1) ώρας στην περιοχή "Ακρωτήρι", η οποία ακολουθείται από πεζοπορία διάρκειας μιας (1) ώρας, ξεκινώντας από το μοναστήρι "Γουβερνέτο", περνώντας από την σπηλιά "Αρκουρδιώτισα", γνωστή για τους σταλαγμίτες της οι οποίοι μοιάζουν με αρκούδα, και στη συνέχεια επιστροφή στην παραλία. Το μοναστήρι "Γουβερνέτο" έχει τη μορφή κάστρου, ενώ διαθέτει πύργους με πολεμίστρες οι οποίες χρησίμευαν για την προστασία του από τους εισβολείς κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας. Η εξωτερική αρχιτεκτονική του μοναστηριού είναι επηρεασμένη από τους Βενετούς. Στο μοναστήρι υπάρχουν 50 κελιά μοναχών σε δύο (2) ορόφους. Στο τέλος της διαδρομής γίνεται επίσκεψη στο μοναστήρι της "Αγίας Τράδας" του 17ου αιώνα για ξεκούραση. Εντός του μοναστηριού υπάρχει εκκλησία Βυζαντινής αρχιτεκτονικής, βιβλιοθήκη και μουσείο αρχαίων εικόνων. Κόστος: Ενήλικες 45 ευρώ ανα άτομο / Παιδιά 12 - 17 ετών 35 ευρώ ανα άτομο.

 

Συνολική διάρκεια: 4 ώρες

Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 4

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12

Βαθμός δυσκολίας εύρους 1-5: 3

Υψομετρικό Προφίλ - Δείτε τον χάρτη

 

 

 

Τρίτη: Ποδηλασία και Παραλία   

Μια φανταστική εμπειρία! Διαδρομή με ποδήλατο με τελικό προορισμό το χωριό "Παλιόχωρα". Το χωριό "Παλαιόχωρα" αποτελεί το νοτιότερο σημείο της Ευρώπης και απέχει 77 χλμ. από την πόλη των Χανιών, ενώ οι παραλίες με τα καταγάλανα κρυστάλινα νερά του Λυβικού Πελάγους σχηματίζουν 11 χλμ. συνολικής ακτογραμμής. Στην περιοχή θα έχετε την δυνατότητα να κολυμβήσετε ή να γευτείτε κρητικές παραδοσιακές συνταγές οι οποίες σερβίρονται στις τοπικές ταβέρνες. Κόστος: Ενήλικες 60 ευρώ ανα άτομο / Παιδιά 12 - 17 ετών 50 ευρώ ανα άτομο. 

Συνολική διάρκεια: 7 ώρες

Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 4

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12

Βαθμός δυσκολίας εύρους 1-5: 2

Υψομετρικό Προφίλ - Δείτε τον χάρτη

 

 

Τετάρτη: Δυναμική Ποδηλασία   

Ήρθε η ώρα για δυναμική προπόνηση. Για έμπειρους ποδηλάτες παρέχεται προπόνηση 70 έως 90 χλμ. Μπορείτε να έχετε μαζί σας τα προσωπικά σας ποδηλατικά παπούτσια, ρούχα και πετάλια**. Κόστος: Ενήλικες 70 ευρώ ανα άτομο / Παιδιά 12 - 17 ετών 50 ευρώ ανα άτομο.

Συνολική διάρκεια: 7 ώρες

Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 3

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12

Βαθμός δυσκολίας εύρους 1-5: 4

** Παρέχετε η δυνατότητα μεταφοράς με αυτοκίνητο στα δύσκολα σημεία της διαδρομής

Υψομετρικό Προφίλ - Δείτε τον χάρτη

 

 

Πέμπτη: Ποδηλασία και Γευσιγνωσία Κρασιού  

Εύκολη διαδρομή διάρκειας 1,30 ώρας καταλήγει στο οινοποιείο του κ. Μανουσάκη στο χωριό "Βατόλακος" το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 11 χλμ. από το κέντρο της πόλης των Χανίων. Ένας τέλειος συνδυασμός ποδηλασίας και γευσιγνωσίας κρασιού. Κόστος: Ενήλικες 40 ευρώ ανα άτομο / Παιδιά 12 - 17 ετών 30 ευρώ ανα άτομο.

Συνολική διάρκεια: 3 ώρες

Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 4

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12

Βαθμός δυσκολίας εύρους 1-5: 2

Υψομετρικό Προφίλ - Δείτε τον Χάρτη

 

 

Παρασκευή: Πέρασμα Φαραγγιού (πεζοπορία)  

Στην περιοχή των Χανίων υπάρχουν πολλά πανέμορφα φαράγγια. Ένα από αυτά είναι το φαράγγι "Σηρικάρι" ή “Πολυρρήνια” το οποίο ξεκινάει από το χωριό "Σηρικάρι", 55 χλμ. δυτικά της πόλης των Χανίων, και τελειώνει στο χωριό “Πολυρρήνια”, 50 χλμ. από την πόλη των Χανίων. Το φαράγγι έχει μήκος 10 χλμ. και εύκολη πρόσβαση για άτομα όλων των ηλικιών, ενώ είναι πλούσιο σε χλωρίδα. Στο χωριό “Πολυρρήνια” θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε την γνωστή αρχαία Ακρόπολη της Πολυρρήνιας.  Κόστος: Ενήλικες 40 ευρώ ανα άτομο / Παιδιά 12 - 17 ετών 30 ευρώ ανα άτομο.

Συνολική διάρκεια: 3,5 έως 4 ώρες

Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 4

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12

Βαθμός δυσκολίας εύρους 1-5: 2

Υψομετρικό Προφίλ - Δείτε τον χάρτη

 

Σάββατο: Ποδηλασία σε Θεματική διαδρομή  

Η έναρξη της διαδρομής γίνεται από το αρχαιότερο ελαιόδεντρο του κόσμου στο χωριό "Βούβες", ηλικίας περίπου 3000 ετών, ενώ κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής ελαιόλαδου στο ελαιουργείο "Terra Creta". Το ελαιουργείο βρίσκεται στην περιοχή Κολυμβαρίου σε απόσταση 25 χλμ. από την πόλη των Χανίων. Ενήλικες 40 ευρώ ανα άτομο / Παιδιά 12 - 17 ετών 30 ευρώ ανα άτομο.

Συνολική διάρκεια: 3,5 έως 4 ώρες

Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 4

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12

Βαθμός δυσκολίας εύρους 1-5: 2

Υψομετρικό Προφίλ - Δείτε τον χάρτη

 

 

Κυριακή: Ορεινή Ποδηλασία ή Πεζοπορία σε Φαράγγι – Κρητική Κουζίνα   

Το πρόγραμμα πεζοπορίας αφορά εκείνους που θα ήθελαν να αποκτήσουν την εμπειρία της Κρητικής υπαίθρου και της τοπικής Κρητικής κουζίνας. Η πεζοπορία λαμβάνει χώρα στο μεγαλύτερο φαράγγι της Ευρώπης, το ‘Φαράγγι της Σαμαριάς’. Το φαράγγι έχει μήκος 18 χλμ., σημείο εκκίνησης το Οροπέδιο του Ομαλού, ενώ καταλήγει στο χωριό "Αγία Ρουμέλη". Στο τέλος της διαδρομής θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε γεύσεις της τοπικής παραδοσιακής Κρητικής κουζίνας μετά από ένα υπέροχο μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά του Λυβικού Πελάγους. Περισσότερες πληροφορίες για τον Εθνικό Δρυμό της Σαμαριάς θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα www.samariagorge.eu. Κόστος*: Ενήλικες 78 ευρώ ανα άτομο / Παιδιά 12 - 17 ετών 68 ευρώ ανα άτομο.

Το πρόγραμμα ποδηλασίας περιλαμβάνει έναν συνδυασμό διαδρομής εντός δρόμου και εκτός δρόμου. Η έναρξη της διαδρομής γίνεται από το φαράγγι "Μεσαύλια" και η λήξη στο χωριό "Βασσιλόπουλο" σε απόσταση 33 χλμ. δυτικά της πόλης των Χανίων. Στην ταβέρνα "Ανθή" θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε γεύσεις της Κρητικής παραδοσιακής κουζίνας. Κόστος*: Ενήλικες 60 ευρώ ανα άτομο / Παιδιά 12 - 17 ετών 50ευρώ ανα άτομο.

Συνολική διάρκεια: 5 έως 7 ώρες

Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 4

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12

Βαθμός δυσκολίας εύρους 1-5: 2

*Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ένα πλήρες κρητικό μενού καθώς και το εισιτήριο εισόδου στον Εθνικό Δρυμό της Σαμαριάς

 

Υψομετρικό προφίλ για την πεζοπορία - Δείτε τον χάρτη

 

Υψομετρικό προφίλ για την ποδηλασία - Δείτε τον χάρτη

 

Κάντε κράτηση και επιλέξτε το πακέτο το οποίο ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες στο τρίτο στάδιο της διαδικασίας κράτησης.

 
 
Επισκεφθείτε τα άλλα πολυτελή ξενοδοχεία μας