Ακύρωση / Αλλαγή κράτησης |

 
 
Επιλέξτε γλώσσα:
 
Φωτογραφίες | Επικοινωνία
 

Εισαγωγή - Περιγραφή

Η πρόκληση της κατάδυσης


Η εμπειρία της κατάδυσης στα κρυστάλλινα της περιοχής των Χανίων είναι μοναδική.
Ο Όμιλος ξενοδοχείων Giannoulis Hotels & Resorts σε συνεργασία με την Blue Adventures Diving παρέχουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες των ξενοδοχείων του Ομίλου να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία με προτεραιότητα στην ασφάλεια και με σεβασμό στο περιβάλλον.

Η κατάδυση κερδίζει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές γιατί εκτός της ψυχαγωγία που παρέχει, προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία παρέχοντας τη δυνατότητα στους δύτες να εξερευνήσουν και να απολαύσουν τον υποθαλάσσιο κόσμο.

Όλοι οι επισκέπτες του ξενοδοχειακού Ομίλου Giannoulis Hotels & Resorts έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την αξέχαστη εμπειρία της κατάδυσης στην υποθαλάσσια περιοχή των Χανίων, επιλέγοντας πρόγραμμα για αρχάριους ή για έμπειρους δύτες.


ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ


Κάποιος μπορεί να επιλέξει τα Χανιά για κατάδυση έχοντας αρκετούς ιδιαίτερους λόγους. Η ομαλή διακύμανση στα βάθη που προσφέρονται για κατάδυση, αποτελούν πρόκληση για τους καινούργιους επισκέπτες του βυθού, ενώ όλα τα επίπεδα δυτών θα μείνουν ικανοποιημένα από τα ασφαλή και καθαρά νερά. 
Η διαύγεια του Κρητικού πελάγους είναι ξεχωριστή. Τα γαλαζοπράσινα νερά μας δίνουν ορατότητα  από 20 έως 50 μέτρα.  Είναι ιδανικός προορισμός για αυτούς που θέλουν να εκπαιδευτούν στην κατάδυση, αλλά και για τους έμπειρους δύτες που θέλουν να γνωρίσουν ένα νέο καταδυτικό προορισμό.

Η θερμοκρασία της θάλασσας από τον Ιούνιο έως και τον Νοέμβριο κυμαίνεται από 21 έως και 28 βαθμούς Κελσίου, γεγονός που κάνει το νερό προσβάσιμο κατά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.
Τα προσφερόμενα καταδυτικά σημεία της περιοχής είναι ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.
Πιο συγκεκριμένα, 4 ναυτικά μίλια ανατολικά από το λιμάνι των Χανίων, βρίσκεται μια υπέροχη βραχώδη περιοχή, με καθαρά καταγάλανα νερά και ορατότητα 30 μέτρων, ο Άγιος Ονούφριος. Η περιοχή αυτή παρέχει την δυνατότητα για διαφόρων τύπων κατάδυσης λόγω της ύπαρξης πολλών διαφορετικών διαδρομών κάτω από το νερό. Οι δύτες έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν ένα υπέροχο πολύχρωμο υποθαλάσσιο περιβάλλον το οποίο περιλαμβάνει τα μοναδικά ροζ κοράλλια τα οποία καθιστούν τις συγκεκριμένες υποθαλάσσιες διαδρομές ως τις δημοφιλέστερες στην περιοχή των Χανίων. Το βάθος των διαθέσιμων υποθαλάσσιων διαδρομών κυμαίνεται από 9 έως 21 μέτρα.


Η εξερεύνηση των υποθαλάσσιων σπηλαίων που υπάρχουν στην περιοχή αποτελούν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες καταδυτικές εμπειρίες. Το φώς του ήλιου περνώντας μέσα από τις διάφορες διόδους σαν ακτίνες laser, θα δώσουν στους δύτες την ευκαιρία να απολαύσουν ένα θεαματικό αποτέλεσμα. Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε έναν υποθαλάσσιο κόσμο γεμάτο σταλαγμίτες.

Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Giannoulis Hotels & Resorts και τα 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των καταδύσεων της Blue Adventures Diving, σε συνδυασμό με την πιστοποίηση PADI Five Stars Instructor Development Centre (IDC) εγγυώνται μια αξέχαστη καταδυτική εμπειρία.

Ελάτε να γνωρίσετε έναν καινούργιο και ξεχωριστό καταδυτικό προορισμό - τα Χανιά. 

 
 
Επισκεφθείτε τα άλλα πολυτελή ξενοδοχεία μας